fredag den 1. februar 2013

Pressemeddelelse




PRESSEMEDDELELSE

Folketinget og regeringen (både den siddende, den forrige og den ventende), er i bekymrende grad befolket med unge mennesker, der er gået forkert, og i stedet for at tage bussen til X-Factor er de kommet til at tage en taxa til folketinget.

Det giver grund til stor bekymring, at så mange stand up-komikere, som ikke kan klare sig ude i klubberne og på scenerne, søger  ind i folketing og ministerier.

Med den politiske situation i landet er det mere end påkrævet, at der vælges danskere med ansvarsfølelse, indsigt og empati. Uden det kommer synker vi uundgåeligt dybere ned i kviksandet.

Danmarks Populistiske Folkeparti er gået ind i kampen for et Danmark, ingen behøver skamme os over.

DPF finder det nødvendigt, at komme med endnu en mulighed for at afgive stemme ved næste folketingsvalg. En stemme på Danmarks Populstiske Folkeparti er en stemme på en værdig fremtid.

Politik er en alt for alvorlig sag at overlade til komikere, og derfor er Danmarks Populistiske Folkeparti det eneste saglige bud på vejen ud af hængedyndet.

Danmarks og danskernes skæbne kan ikke overlades til forkælede unge mennesker uden anden livserfaring end at bruge albuer, skyklapper, høreværn og meget mørke solbriller.

Økonomien og vores opfattelse af arbejdsmarked samt syn på, hvad der skaber værdier i et samfund skal tilpasses den faktiske situation, og det synes kun meget få folkevalgte at være i stand til at gennemføre. Derfor er Danmarks Populistiske Folkeparti Danmarks redning.

Vi har ikke råd til at lade syge og arbejdsløse dø eller blive fattige og desperate. Vi har ikke råd til at lade vore gamle ligge i deres eget lort, og vi har ikke råd til at gøre vore børn til robotter i en folkeskole, hvis dannelsesbase ligger i industriens barndom. Skolen skal ikke forsyne industrien med uddannet arbejdskraft (effektive robotter), men skabe gode samfundsborgere, der kan drive samfundet fremad.

Opfattelsen af arbejdstid og indsats for samfundet skal revideres, så den passer til virkeligheden og ikke til en mere end 50 år gammel tese, som langt hen hviler på et bibelsk livssyn, der er tæt på 2000 år gammelt.

Det er tid til en nødvendig forandring, og den står Danmarks Populistiske Folkeparti som garant for.

For interviews kontakt stifter og formand Johnny Larsen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar